Faciliteiten en voorzieningen

De receptie van Camping El Delfin Verde

men spreekt goed Engels en Spaans en zelfs een beetje Nederlands. Er zijn kluisjes aanwezig, een bakker en een souvenirshop.

Faciliteiten

Er zijn meer dan voldoende faciliteiten aanwezig om uw verblijf te veraangenamen. Er zijn wasmachines, wasdrogers, douches en wascabines, afwasruimten en zelfs de mogelijkheid om te strijken.

Er zijn acht tennisbanen, er is een speeltuin, midgetgolf en dergelijke. Er is een grote supermarkt, een kapper en een discotheek net buiten de camping en een voetbalveld. Ook is er een boekwinkel waar u een krant of een boek kunt kopen. Er is een groot beeldscherm beschikbaar, er worden koelkasten verhuurd, ook fietsen en waterfietsen en zelfs een auto kunt u huren.

Er is tafeltennis, een spelletjes ruimte en een video zaal. Ook is er een pinautomaat, snackbar en grote zonneweiden. Tegen betaling is draadloos Internet beschikbaar.

Eten en drinken

Er is een restaurant waar u a la carte kunt eten, het is mogelijk om buiten te eten. Naast een restaurant is er ook een pizzeria en zijn er drie bars. Het is mogelijk om maaltijden af te halen en bij de tent of stacaravan te nuttigen.

Miniclub

Voor de kinderen is er een miniclub, waar ze zes dagen per week gedurende een aantal uur kunnen worden vermaakt. Voor de wat oudere kinderen is er een discotheek, dat natuurlijk naast het strand, zwembad en sportfaciliteiten waar ze zich de hele dag kunnen vermaken.

Animatie

Het animatie team organiseert vele activiteiten voor kinderen maar ook voor volwassenen.
Dan kunt u denken aan workshops, spelletjes en sporten. Ook worden er excursies georganiseerd en sportcompetities.

Beschikbaarheid / prijzen

Delen met anderen

Klantwaardering

Kaart