Omgeving

De camping ligt niet ver van de oude stad Gerona, een stad welke prachtige gezellige straatjes herbergt met leuke winkeltjes en stalletjes, waar van alles te krijgen is. Tussen Pals en L'Estartit liggen aantrekkelijke stranden en interessante plaatsen, zoals Torroella de Montgri, wat ligt op nog geen 8 km.

Pals

Ook Pals is een plaatsje met veel sfeer en ligt op maar een paar kilometer.Het is een prachtig plaatsje en doet een beetje efteling-achtig aan.

Estartit

Lestartit ligt niet ver weg en vanuit deze plaats kunt u een boottocht maken naar de medes eilanden, die deel uitmaken van een natuurreservaat. Ook de speciale boten met een glazen bodem worden gebruikt zodat u onderweg kunt genieten van het prachtige onderwaterleven.

Estartit is ongeveer 10 minuten met de auto. Daar kun je prima winkelen en zijn ook supermarkten en bijvoorbeeld een Lidl. Ook benzinestations zijn daar te vinden. Hier vindt u meer dan voldoende winkeltjes, restaurants en barretjes en niet te vergeten voor de tieners een aantal discotheken.

Estartit beschikt over een breed en ook lang zandstrand. Naast een strand is er een brede boulevard met jachthaven. Hier kun je ook prima duiken en zijn er veel bedrijfjes die je daarmee kunnen helpen.

Castell de montgri

Castell de montgri is te bezoeken.

Barcelona

Met de trein bent u zo in Barcelona. Geen gedoe met de auto parkeren en dergelijke. Barcelona is natuurlijk bekend om de goede mogelijkheden om te shoppen, het strand wat midden in de stad ligt en de parchtige architectuur.

Vliegveld

Het vliegveld van girona ligt op 31 km.

Beschikbaarheid / prijzen

Delen met anderen

Klantwaardering

Kaart