Verblijfstypen

Bungalows

Er zijn verschillende typen bungalows op de camping. In de bungalows kunnen tot 5 personen.

Waar de bungalows staan op de camping hangt een beetje af van de aanbieder. De Vrijuit happy camp bungalows staan bijvoorbeeld weer op een apart gedeelte.


Type H51: 3-kamerstacaravan Happy Camp Standaard max. 6 personen:Het oppervlak is ongeveer 25 mē.Een 6e persoon is mogelijk mits niet ouder dan 11 jaarEr is een woon-/slaapkamer met een 1-persoonsslaapbank.
Er is een Kitchenette met 4 gaspitten en een koelkast aanwezig.
Er zijn 2 slaapkamers:
1 met 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden en daarbij een hoogslaper geschikt voor een kind tot ongeveer een jaar of 11.c

Airconditioning (tegen betaling).

De badkamer bestaat uit een douche en toilet.

Er is een veranda om buiten te zitten met 2 ligstoelen, een parasol en een barbecue.

Dekens en kussens zijn aanwezig.

Bungalowtenten

naast stacaravans zijn ook bungalowtenten die u kunt huren. Ook de tenten beschikken over een ingerichte keuken en echte bedden. Compleet met tuinmeubilair en op veel plaatsen een barbecue.Aan oppervlakte moet u ongeveer denken aan 25 mē. Het terrein is behoorlijk vlak, dus niet teveel last van hoogteverschillen.

Stacaravans

Er zijn veel verschillende typen stacaravans aanwezig. De meeste zijn zeer comfortabel. De stacaravans hebben over het algemeen:
Een compleet ingerichte keuken met ook daarbij ook als, soms een open geel of magnetron, douche, toilet, twee of drie slaapkamers.
Tuinmeubilair is ook aanwezig en meestal een mogelijkheid om te barbecuen.Bekijk de diverse aanbieders (rechtsboven oranje knoppen)voor details.

Beschikbaarheid / prijzen

Delen met anderen

Klantwaardering

Kaart